Cap al nord de Laos... a poc a poc

Cap al nord de Laos… a poc a poc

octubre 20, 2011  |  Laos, Transport  | 

Ara comença el ManMan viatge de veritat, i es que per arribar al Nord de Laos (una distància relativament curta) hem tardat 2 dies. De Hanoi fins a l’última ciutat de Vietnam (Dien Bien Phu) vam tenir un bon “sleeper” bus durant tota la nit i una mica més. Al arribar vam enllaçar amb un bus més petit que ens duia a la frontera i fins al primer poble de Laos.Calia esperar al matí següent per la barca, amb el que vam passar la nit a Mung Kua.

Sleeper bus Hanoi - Dien Bien Phu (~13h)
Paradeta per sopar
Bus cap a Laos (~6h)
El Jordy, un belga amb nom català
Un parell de franceses al fondo del microbus amb tots els trastos
Carretera cap a la frontera amb Laos
Paradeta per dinar, que no falti. Ja a Laos
Última barqueta fins a Muang Kua
Uoooo
Muang Kua
Beer Lao :)
Venedora al mercat
Delicatessen local
La TV per satèl·lit que no falti

Per anar fins a Phongsali podiem anar amb bus o amb barca. Després de sentir com una parella de suïssos havien baixat del bus per por a no sortir-ne vius, la opció barca tenia molt més bona pinta. Unes 6 hores de barca riu amunt amb paissatges que deixen clar que hem arribat a Laos, el país menys “occidentalitzat” de tota Indochina. Un bus sobrecarregat ens ha pujat del riu fins a Ponghsali. L’endemà hem organitzat el trekking de 2 dies per la zona i hem disfrutat del poble i xerrat amb la resta de (pocs) turistes (molts d’ells espanyols/catalans/bascos)

La troupe cap a la barca
Oh que maco!
Primer el bitllet
Bus xinès cap a Phongsali
Una mica ple... i es va omplir molt més!
Sopant amb la gent de la barca
Laos Top End :)
Phongsali de bon matí
Old Town
Sabatiii! ("Hola")
El monjos també renten
Carn de mono
Old Town al caure el sol

2 Comments


  1. Moltes hores de viatge…Però els paisatges i els habitants s’ho valen.

  2. Lourdes i Josep

    Bona estada al Vietnam, disfruteu d’aquest exòtic pais.