Couchsurfing i el consum col·laboratiu

Couchsurfing i el consum col·laboratiu

abril 30, 2011  |  Couchsurfing, Preparació

Com que un dels objectius del viatge és entrar en contacte amb la gent local, vam decidir apuntar-nos al Couchsurfing. En poques paraules, el Couchsurfing és un servei gratuït on tu pots oferir la teva casa perquè la gent vingui a dormir-hi alguna nit i a la vegada tu pots anar a casa dels altres. No hi ha cap compromís i no hi ha regles complicades a seguir.

Podeu mirar aquest video de TVE per fer-vos-en una idea

La nostra plana al Couchsurfing és http://www.couchsurfing.org/people/manmanzou/. La vam crear a finals de l’any 2010 ja que haviem d’experimentar amb el servei i també per crear-nos una bona reputació (així la gent no tindrà problemes en acollir-nos)

Hem creat un àlbum al Flickr on anirem posant les fotos de la gent del Couchsurfing que anem trobant pel camí. Per ara hi trobareu la gent que hem acollit a Taipei o qui ens ha acollit en algun dels viatges des de Taipei al sud de Taiwan i a Seoul.

Annhou, el nostre primer convidat
Eric a Taipei
En Joan Camps va passar per Taipei
Hans, ens va acollir a Tainan
A casa l'Eric (Changua City)
Eriko, una japonesa que parla castellÃ
Amb en Carles a Seül
Jenna and Justin from NZ
Damir, el company de pis del Lucas
Lucas @ Xiamen
L'Anna i la Tina
Tim (el del mig), americà que viu a Hanoi contactat a través del CouchSurfing
Bar/Karaoke d'ambient
L'Anna, el Sam i una colla d'amics amb els que vam llogar una barco per un parell d'hores
Trobada de Couchsurfing a Siem Reap
Jean Abel i Evan al Arab Street
Oktaviana Uli del Couchsurfing
La Madly ens va acollir una nit a casa seva on viu amb el seu xicot Ben
El lloc on vam dormir
Truita que l'Anna va preparar pel Joe
Birres per conèixer a la gent
Amb el Ben a Brisbaine

El Couchsurfing és un exemple de “Consum Col·laboratiu“(CC), cosa que vol dir compartir amb els altres (a vegades de manera gratuïta a vegades pagant) objectes, espais o simplement coneixaments. El Bicing a Barcelona és un exemple de Consum Col·laboratiu. La crisi genera noves idees i han sorgit moltes iniciatives arreu del món que fan servir el conceptes del Consum Col·laboratiu en tots els àmbits imaginables (transport, jardineria, roba i fins i tot prestecs). És un tema que m’ha interessat molt i he muntat una web sobre el tema http://www.consumcollaboratiu.com/. Si teniu interès en el tema ja m’ho fareu saber!

Animeu-vos amb el Couchsurfing i amb el Consum Col·laboratiu! :)


Comments are closed.