Tancat per vacances

Tancat per vacances

abril 21, 2012  |  Creuer, Puerto Rico  | 

Com molts ja sabeu, arribem a la recta final del Viatge Manman. Vam dir que arribaríem cap al maig i estem en camí de complir la nostra paraula.

Per fer-ho però, també volíem acabar d’una manera realment manman. Després d’uns quants mesos de viatge el cos comença a rondinar (i l’estòmac també) i demana una mica de repòs. Així doncs, hem pensat agafar-nos unes vacancetes abans d’arribar a casa, per relaxar-nos i posar en ordre, si podem, totes aquestes experiències.

De Bogotà hem volat a Puerto Rico, un estat lliure associat als Estats Units enmig del Carib. Per fer-ho de manera barata hem viatjat via Fort Lauderdale (a Florida, prop de Miami) i després cap a Puerto Rico. A Fort Lauderdale semblava que tots els avions tenien retards importants… el nostre també. En total vam estar quasi 12 hores per anar de Bogotà a Puerto Rico, molt manman tot i anar amb avió.

Aterrant prop de Miami (Florida, USA)
El Sheriff como no
Delicatessen a l'aeroport
L'últim avió del viatge

La veritat és que no teníem gaires expectatives però ha resultat ser un lloc amb encant. El Viejo San Juan (capital de Puerto Rico), en una punta de l’illa, conserva les antigues cases colonials que han sabut mantenir amb gust, amb carrerons fets de llambordes i placetes per descansar. Hi ha molts “records” d’Espanya com podreu veure a les fotos. A part d’això, no hem tingut temps de visitar les platges i altres zones de l’illa perquè hem estat ocupats amb els preparatius del viatge.

El què podem dir és que els portorriquenys són super amables amb un accent cubà que a vegades ens costa entendre i a vegades amb un accent “gringo” divertit. El millor, les iaies del bus parlant tant en castellà com en anglès. El que menys ens ha agradat és l’aire nord-americà en temes com els grans centres comercials, el transport públic deficient (quasi inexistent) i el menjar “basura” (molt més econòmic que el menjar de veritat).

Paret/Pissarra al hostel on hem estat
Puerto Rico - Isla Del Encanto
Mmmm... yummy!
Ensaimada!!!
Joieria Catalá
Custo!!!
Estrella!!!
Hi ha eleccions d'aquí uns mesos... no sabem si a Puerto Rico poden votar-hi
Dins de "Plaza Las Américas", un gran centre comercial

I tal com va començar el Manmnan, acaba: en vaixell.

Després de quasi 7 mesos de viatge, hagués estat massa ràpid agafar un avió i plantar-nos a Barcelona en poques hores, així que vam pensar que en vaixell seria una bona manera de tornar i finalitzar la nostra volta peculiar. La cosina Esther (que treballa a XYO cruceros) ens ha ajudat amb tots els detalls i ens ha fet un màster de creuers a distància, a més d’ajudar-nos a mantenir el secret fins ara :) (moltes gràcies!). Així doncs, ens embarquem en un creuer per l’Atlàntic durant dues setmanes que ens desembarcarà a Barcelona el dia 5 de maig.

No són unes dates gaire habituals per creuers (el que fan ara es moure els vaixells per començar la temporada d’estiu pel Mediterrani ja que comencen els tifons al Carib), no sabem amb quins companys de viatge ens trobarem (la veritat és que esperem un barco ple de jubilats) ni com ens anirà tants dies en un mateix espai. De totes maneres, sembla que en aquest super vaixell hi ha activitats per tots els gustos i edats.

The Serenade of the Seas

Us podeu entretenir mirant tots els detalls del barco a la plana de Royal Caribbean o jugant amb aquest intereactiu aquí sota.

Ens veiem a Barcelona el 5 de Maig al matí… si podem ja anirem explicant alguna cosa des del barco (a les parades del recorregut).


7 Comments


 1. wow!, un gran final per a una gran aventura…

  que vagi molt bé aquest darrer tram!!!

 2. que fuerteeeeeeeeee!!! a lo grande grandeeeeeee!!!!
  sou uns cracks!!!
  vinga ja us vindrem a rebreeeee!!!
  felicitats

  Pd. qui no és boig a casa torna! :-) diuen!

 3. Per fi arriben els meus Kukis!!! eiii aviat ja en sereu un de més.

  Petons, abraçades i més petons i abraçades de la mami.

 4. Quina manera més meravellosa de disfrutar de la vida !!!
  Molt bon viatge !!
  Que veieu molts dofins i gaudiu d’aquesta llarga travessa,
  potser ballareu cada nit al vaixell !!

  Teresa Mari

 5. Que no us passi res el dia 5 je je coneixen’t a la cunyada ester segur que us ha donat un camarot damunt la sala de màquines. (Es broma)
  Eiiiii i felicitats per el nou nevodet que està en camí i que es dirà Enric.

 6. Una vegada més, les referències a Catalunya presents a Puerto Rico us van recordant que s’acosta la data de reintegrament a la vostra terra i a la família.
  Esperem que els dies de navegació,com dieu, us permetin anar tancant el gran MANMAN que heu portat a terme i obrir la nova etapa que us espera.

  Mirarem de trobar la millor manera d’estar presents a l’hora prevista per a l’arribada: LES 6 DEL MATÍ!!!