Fent capses, la motxilla i altres preparatius

Fent capses, la motxilla i altres preparatius

setembre 29, 2011  |  Preparació, Taiwan

Com explica aquesta història, per un viatge llarg cal anar lleuger

Un turista llegó de visita a la casa de un sabio maestro. Al entrar, se dio cuenta que la morada del viejo consistía de un colchón en el piso y unos pocos libros.

Extrañado, el turista preguntó:
– Disculpe, ¿dónde están sus muebles?

El anciano miró con calma al visitante y respondió:
– ¿En dónde están los suyos?
– Pero si yo sólo estoy aquí de paso.- replicó el turista.

El maestro sonrió levemente y continúo:
– Yo también estoy de paso en esta vida, y mal haría en cargar mi existencia con todos los armarios de mi pasado.

Pas nº1: toca fer capses i enviar-les cap a Catalunya
   

És evident: agafa la meitat de la roba i el doble de diners que pensis que pots necessitar

Pas nº2: fer la motxilla. Evidentment volem anar el més lleugers possibles i mentre hem anat fent caixes hem apartat el que posarem a la motxilla. Al final n’haurem de descartar la meitat però la idea es poder viatjar una setmana sense rentar roba. Un avantatge de la ruta del viatge es que estarem viatjant sempre en primavera (hemisferi nord) i estiu/primavera (al hemisferi sud) amb el que no ens cal gaire roba d’abric. També ens hem fixat en articles de webs (Bootsnall o LifeHacker) que diuen com empaquetar bé la motxilla i tot allò que no cal portar. Aquesta web també és molt bona

Pas nº3: Prepar-se per estar sense internet! Això ja és més complicat acostumats a estar tot el dia conectats a internet d’alguna manera o altre (mòbils, portatils, etc.). Durem un portàtil lleuger i un telèfon HTC/Android amb nosaltres però ha calgut buscar maneres de fer anar el Gmail, Google Earth/maps, Google Docs, lector de RSS, twitter, etc… quan no hi ha conexió permanent a internet. L’altre eina que ens serà molt útil és el llibre electrònic Kindle on ja hem guardat algunes guies, planes del Wikitravel i molts llibres clar. Per enviar planes web al Kindle/móbil us recomano el Klip.me


5 Comments


  1. Les meves mujisss!!! a veure si les poseu en una d’aquestes caixesss!!!

  2. Em sembla que les hem donat…

  3. que linda experiencia anna !!! pues mucha suerte con las maletas… ajajja…. si que es un trabajo duro ajajaj… estaremos en contacto por ahi me uno a su viaje a brasil :) besos

  4. Muy buena recomendación, probaré lo de enrollar la ropa y el klip.me

    Yo utilizo Readitlater, que mediante calibre me sincroniza todos los artículos (o webs) que he marcado anteriormente :)

    • He cargado el teléfono con varios extras estos últimos dias: Wallet (para control de gastos), NewsRob (RSS), MapDroyd y OruxMaps para mapas offline, WordPress para publica en caso de emergencia y algunos juegos claro :)