Albert

Sóc un capgros (Mataroní) nascut l’any 1977 pocs dies abans de les primeres eleccions democràtiques. Intento mantenir un esperit jove i juganer amb una ment oberta per entendre com funciona el món. Enginyer Multimèdia de formació, m’he anat desplaçant cap al món del màrqueting dins el camp de la televisió digital. Des de l’adolescència que viatjo tot el que puc. L’any 2005 just tornat d’una volta al món en 30 dies vaig conèixer l’Anna a les festes de Gràcia. Últimament m’he interessat per l’Epicureisme, l’emprenedoria social i el Consum Col·laboratiu (podeu imaginar el mal de cap que tinc). Sóc geek i vaig carregat de trastos durant el viatge. Serà complicat per mi no poder anar a esquiar durant el viatge!. Mantra:“Less is enough” (menys és suficient)

Anna

Sóc un porquet, segons el calendari xinès! Des de Gràcia cap a França, fent la volta per Europa i cap a Taiwan amb l’Albert. Sóc una mica d’aquí i d’allà. “Io parlo English, francès i un petit peu de … una mica de tot arreu. Multilingüe, multicultural i internacional. De traductora a cooperant he fet feines diverses, però sempre defensant els drets humans i la pau. Crec que tots som iguals però de maneres diferents, per això m’agrada veure món. Entre tots podem fer una mica millor aquest món, per això ens cal una mica de cooperació (el que no vull per mi tampoc ho vull pels altres), innovació (canviem una mica i provem coses noves) i sostenibilitat (els contenidors de colors han de servir per alguna cosa). A vegades no sé llegir els mapes, però em deixo guiar per la intuïció. A veure si arribem bé…

Pulpito

Vaig ser fet a la Xina i comprat a la secció de juguets d’un centre comercial a Andorra l’any 2007. Sóc un regal de l’Albert a l’Anna quan ella va marxar a viure a Amiens (França) durant quasi 7 mesos. Des de llavors he viatjat amb ells per tot el món. Mireu la meva galeria de fotos!