silhouette_tpe
RSS Feed

Lantern Festival

El “Lantern Festival” és el final de festa de les celebracions del Cap d’Any Xino (de fet es diu que és un segon cap d’any). Es celebra oficialment el dia 15 del primer mes de l’any Xinès (això era el 28 de Febrer aquest any).

El cert és que el Lanter Festival es comença a celebrar alguns dies abans i durant uns quants dies després de la data oficial i es celebra a diversos llocs de Taiwan de diverses maneres. Doneu un cop d’ull a la web oficial per saber-ne més.

El dissabte 27 vam anar al Taipei Lantern Festival, que es celebra al voltant de. National Dr. Sun Yat-sen Memorial Hall i del City Hall Square. Hi ha figures de paper, diversos shows i, com a tot arreu a Taiwan, menjar. El tema dels fanalets sempre està lligat al animal de l’any xinès, aquest any és el Tigre.

ninaEl diumenge 28, vam seguir les masses fins el Pingxi Sky Lantern Festival. És el punt de concentració de milers de fanalets de paper que els taiwanesos fan servir per escriure-hi els seus desitjos per l’any nou que es presenta.  Un cop s’han omplert tots els costats de desitjos, s’encén la flama… i cap amunt!! Hem de dir que vam tenir sort i el nostre fanalet va pujar ben amunt, sense cremar-se o topar-se amb cap arbre (petits accidents vam poder veure).  Afortunadament ens va acompanyar la Nina, una noia Taiwanesa que està aprenent castellà i fa intercanvi d’idiomes amb l’Anna. Així vam poder actuar com Taiwanesos de tota la vida :). Gracias Nina! (aunque fue también la primera vez de ir a Pingxin para ti :))

Disfruteu de les fotos, algunes son molt maques!

I per acabar… un joc! Podeu trobar-me (Albert) en aquesta foto? Podeu fer click a la foto per fer-la més gran

albert_where

En uns dies posarem la solució! :)

5 Comments

    Jo crec que estas darrere la càmera!

  • La foto la va fer l’Anna :) estic a la foto de veritat

  • Sí, jo vaig fer la foto! Fins i tot em vaig despistar, i vaig perdre de vista a l’Albert!! Vaig haver de trucar-lo perquè no el trobava ;)

  • Also this was my fist time went the sky lantern festival….
    I am a real Taiwanese!!! ja~ja~

  • Canyi somriu una mica a les fotos!! Que sembles un xino més!