silhouette_tpe
RSS Feed

El Patio de mi Casa

Durant el procés d’aterratge a Taiwan, hem rebut molta ajuda per part d’un company de feina a ADB, l’Stan. Per agraïr-li tot l’esforç vam decidir convidar-los (al Stan i la seva dona Janet) a sopar a un dels restaurants espanyols a Taipei: “El Patio de mi Casa” (el blog, en xinès)

elpatio 016 elpatio 017

En tot Taiwan només hi ha tres restaurants amb cuiners espanyols: “Hola” a Kaohsiung i “El Toro” i “El Patio de mi Casa” a Taipei. “El Patio de mi Casa” sembla ser l’únic restaurant espanyol amb tapes. Està regentat pel Luis i el Ramses. El restaurant està “obert” des del 2007 (però era una cuina privada), pero des de finals de 2009 s’han mogut a un local a la part nord de la ciutat.

Com no podia ser d’altre manera, les patates braves (molt bones per cert) van ser la tapa estrella de la nit :)

elpatio 002elpatio 003elpatio 007

També vam voler regalar a la parella de recent casats (vam anar al casament! ja farem un post quan tinguem fotos bones) un llibre en xinès d’un ilustrador koreà que va viure un temps a Barcelona. La troballa del llibre va ser casual i el regal els va fer molta gràcia.

elpatio 009

Per acabar la vetllada, els propietaris (que també són músics) es van arrancar a tocar la guitarra i la caixa. Per cert, el paio de la dreta de la foto esta bufant l’ampolla per fer música també.

elpatio 013

Suposo que hi tornarem en algun altre moment ja que l’experiència va ser molt positiva i ens vam quedar amb les ganes de provar diversos plats.

Bon profit!

3 Comments

    Fent amics!!! ja els hi ensenyareu a fer el pa amb tomàquet que
    venim!!!

  • Wow~I haven’t try any Spanish food before!!!
    Shall we go next time?!

  • Great blog post, just what I had been searching for.