silhouette_tpe
RSS Feed

Excursió a Wulai – Aigües termals

Fa un parell de setmanes vam fer la primera escapada de “Taipei City”. Voliem fer un primer tast dels “hot springs” (aigües termals) i ens vam acostar fins a Wulai ja que era de fàcil accés amb transport públic.

El departament de turisme edita uns fulletons per les diverses destinacions turístiques aprop de Taipei. Aquí teniu el fulletó de Wulai en anglès, força útil per organitzar l’excursió.

Wulai, apart dels hot springs, és conegut per ser el lloc original de la tribu Atayai, per les excursions a peu i pels restaurants de la zona. És un lloc força turístic, cosa que vol dir autobusos lletjos i carrers comercials.

compo

Abans de posar-nos a l’aigua vam fer un snack, una saltitxa… que vam descobrir que era dolça!

CIMG2557

CIMG2565

animacio

Per fer baixar la saltxitxa, res millor que una caminadeta per tota la zona (haurem de tornar per fer-hi excursions).

La majoria dels turistes opten per anar als “hot springs” dins dels hotels (hi ha una banyera a cada habitació), però nosaltres vam decidir seguir a uns iaios fins a una zona de banys gratuits al costat del riu Nanshi.

CIMG2594Allà on vagis, segueix als locals :)

CIMG2595Zona de banys popular (i gratis)

L’aigua dels banys (a 80ºC) a Wulai és incolora, sense olor (en altres zones fa una mica de pudor) i amb efectes  rejuvenidors per a la pell.

CIMG2601Primer cal rentar-se i aclimatar-se

CIMG2608Una noia parlava anglès i ens va explicar els passos a seguir. El millor era entrar al riu (ben fresquet) i després posar-se al hot spring a 80ºC

CIMG2607Integració amb els locals

CIMG2599Aquesta piscina no estava a 80ºC, per això l’Anna pot somriure així.

… i cap a casa!

No cal dir que nosaltres també vam ser una mica l’atracció d’aquell dia per aquesta gent que acostuma a anar-hi tot sovint.

4 Comments

    La senyal de peixos , es que es poden pescar o estan de figurans?

  • Espera que vinguem el pare i jo amb el cabell rosa :-)

  • Cuidadin Anna, que si la Lourdes ve amb el cavell de color rosa, a lo millor la contractan al banc de l’empresa de l’Albert i ja no us la podreu treure de sobre.

  • Això sí que és integrar-se! :)
    Per cert, i la gent es banya amb l’aigua a 80ºC? Estàs de conya, no??? O_o