silhouette_tpe
RSS Feed

Primeres impressions

Ni hao!!

Bé, després de la meva arribada a una de les ciutats asiàtiques més coneguda… o desoneguda per molta gent, i amb celebració de cap d’any inclosa… ja puc dir què em sembla tot això a primera vista!

Tot i que ens hem afanyat a comprar quatre coses pel nostre nou pis (que ja explicarem més en un altre post), he pogut passejar-me una mica i l’Albert m’ha fet de guia per una part de la ciutat.

Bàsicament… la ciutat és lletja i gris! Pot sonar una mica sec dit així, però aquesta és la primera impressió que he tingut. És una ciutat que no para mai, sempre hi ha vida al carrer, ja sigui pels cotxes i les motos (que n’hi ha tota hora) o per la gent que va amunt i avall. No crec que passegin gaire, simplement van a comprar o a treballar, crec. Excepte quan van al parc.

Almenys hi ha parcs rcarrer lleig_1epartits per tota la ciutat que et deixen respiar una mica i veure un altre color, el verd. Acostumada als “colorins” gaudinans que té Barcelona, aquí sí que ha estat un shock visual al veure-ho tot tan gris i apagat (tant per la boira com per la contaminació).

D’altra banda, la gent sembla molt amable i sincera, cosa que és d’agrair quan aterreres quasi en un “altre planeta” com nosaltres. I, tot i que són força tímids, intenten comunicar-se com poden amb nosaltres. Els nens, sobretot, són els que es queden més bocabadats quan ens veuen.

Acostumats a moure’ns pel món i fer-nos entendre fàcilment amb el castellà, l’anglès o el francès, això del xinès ja és una altra història! Només perquè us feu una idea, és com anar al supermercat i triar els productes, com la llet o els detergents, una mica aleatòriament, segons els colors o els dibuixos, sense saber ben bé què estàs agafant. Cosa que ja hem fet!

Bé, queda molt per descobrir i molts carrers per passejar, així que estic segura que algun raconet trobarem! I com qualsevol alte lloc, de ben segur que Taipei tindrà el seu encant amagat.

De moment, ja n’hem trobat un: casa nostra :)

carrer lleig_2

6 Comments

  Pero aquesta foto no es de la Meridiana de Barcelona???? :)

 • Muchos ánimos,y muy chulo el post. Si un guiri estuviera estos días en bcn (todos los días grises y lloviendo), tal vez pensaría lo mismo… :P

  Un abrazo

 • jhajhajhaaa… què bons!! moltes gràcies pels vostres comentaris! amb l’ALbert ens hem fet unes risses ;)

 • Aneu fent posts que és super-interessant.

  Amb un bloc com aquest, no calen “culebrots” com VentDelPla ;)

 • no es extrany que amb la polaroid de l’Albert surtin les fotos en blanc i negre.

  Je Je.

 • Avui fa sol segons indica el temps des de el blog i aquí BCN plou!!! us l’hem enviat perquè no el trobeu a faltar.