silhouette_tpe
RSS Feed

Cap d’any! @ Taipei 101

Amb alguns dies de retard… però petit post sobre el cap d’any a Taipei.

Després de sopar una mena de sopa amb fideus al primer lloc que vam trobar, vam enfilar cap a la zona del Taipei 101 (l’edifici més alt del món fins que inaugurin el Burj Dubai). Des de fa 6 anys és el punt de congregació de la majoria d’habitants de Taipei per donar la benvinguda al nou any. Hi ha una gentada de por i tots els “locals” (els companys de feina de l’Albert sobretot) recomanaven de no anar-hi pel caos que s’organitza… però essent nous a la ciutat era un cosa que no ens podiem perdre. Ve a ser una mena de Piromusical però multiplicat per cinc o més vegades! :)

S’organitza un concert amb els grups més de moda a Taiwan i aquest any diuen que van anar-hi més d’un milió de persones. Podeu llegir-ne un resum aquí.

IMAG0147

A les 12:00 fan l’espectacle de focs al Taipei 101.  Aquest any ha durat 188 segons (3 minuts i 8 segons) en els que han llençat 22.000 petardos amb un cost total d’una mica menys d’un milió de US $.

Vam fer un video propi, però al YouTube n’hi ha de millors. Després ens vam menjar els 12 grans de raïm com mana la tradició del nostre país.

Al YouTube podeu trobar molts més videos. També podeu veure diverses fotos en aquest grup del Flickr

El lema de Taiwan pel 2010 és “Taiwan UP!”

IMAG0150

A la sortida de la festa, el caos de gent i vehicles era força impressionant. El metro va funcionar tota la nit i va transportar prop de 2 milions de persones. Els carrers propers al 101 per on, teòricament, passen els cotxes estaven literalment invadits de vianants.

IMAG0151

IMAG0154

Ara sí que podem dir… any nou, vida nova!!

Feliç 2010 a tothom!

I això… TAIWAN UP! :)

Anna & Albert

4 Comments

  TAIWAN UP!! amb l’Albert i l’Anna Feliç 2010!!!

 • Taiwan UP UP UP!

 • Ohohohoooo… el Taiwan 101 ja no és l’edifici més alt del món!! Els de Dubai ens han passat al davant! Bé, almenys podrem dir que nosaltres hi erem! :)

 • que guaiiiiiiiiii, tant els focs com la gentada!!!
  impresssssssionant!!! brutal.
  llàstima que la burg dubai ja l’ha superat i uns focs també brutals!!!

  albert,segur que superes les teves aficions a passejar per carrers tranquils de gent
  anna, obliga a l’albert a pujar allà dalt.
  records!!! i salut
  sopeta 1,
  sopeta 2…