silhouette_tpe
RSS Feed

Tu a Taipei i jo a Barcelona

Que sí, sí… que jo també vaig cap a Taipei!!

Tot i que encara no m’havia estrenat en aquest blog, jo també marxo cap a terres desconegudes, a fer companyia a l’Albert i a conèixer una miqueta més de món :)

A veure què en surt d’aquest viatge, o aventura!, segons com ens ho mirem! De fet, no crec que encara siguem del tot conscients del què estem fent (al menys jo!), però hi ha aquesta curiositat i aquest “gusanillo” a l’estómac que et fa tancar la paradeta i fer maletes.

Després d’arreglar papers varis, passar dies nadalencs amb la família i re-despedir-se del amics… una ja té ganes de marxar i veure què hi ha en aquesta illa a l’altra punta del món! No és el mateix conèixer les coses segons t’ho expliquen que veure-les amb els propis ulls, així que, tot i que ho explicarem el millor que poguem… us invitem a venir!!

Per les proves que hem anat fent, ara sí que reconec que l’internet és un gran invent! ;) gràcies a això hem pogut anar xerrant amb l’Albert perfectament, i fins i tot ha tingut una nadala en directe!!

Les meves cosinetes (unes artistes!!) ens han fet “la nostra cançó de Nadal”, versionant la lletra dels Barrufets! :)

la nostra cançó de Nadal

Doncs apa, a fer maletes i… cap a Taipei hi falta gent!!

4 Comments

  Aquí t’espero doncs! :)

 • Bravo Bravo bravo!

  Bon viatge i ens veiem aviat per aqui baix :)

 • Anna! Al final l’has escanejat, eh?
  A que mola la cançoneta??? ;)
  Petons cap a Taiwan!

 • Pobre Albert, tindre que aguantar la nadala de la tribu de les Pel Rojas.