silhouette_tpe
RSS Feed

Gent normal i corrent

Quan més viatges més te’n adones que la part més interessant de qualsevol lloc és la seva gent i els racons més ordinaris. Això no t’ho expliquen a cap de les guies de viatge i cal fer un esforç personal per deixar-se perdre i intentar entrar en contacte amb la gent local.

Si mireu tot sovint el blog ja comenceu a tenir una certa idea de com és Taiwan, però deixeu que comparteixi amb vosaltres les fotografies de la Magda, casada amb un company de feina polonès que també està a Taipei. La Magda és fotògrafa professional i està al càrrec de MamaStudio.net.

En Maciej Korbas i la Magda han treballat en un àlbum de fotos molt interessant sobre la gent normal i corrent de Taipei. Disfruteu d’una petita selecció del seu treball:

Si us ha agradat el primer tast, podeu seguir amb més galeries del Maciej i la Magda:

Taiwan streets per Maciej Korbas

Raw Taiwan per Maciej Korbas

Taiwan per Magdalena Frackowiak

Taiwan people per Magdalena Frackowiak

i no us oblideu de deixar-nos algun comentari :)

5 Comments

    When did you take these photo?! Nice~

  • Nina… have you read the text? :) These are pictures from Magda and Maciej, not from Anna or myself :) and I agree, very nice pictures

  • I didn’t read it at home so I didn’t read it very clearly!!! haha~~~

  • Es necessita una mica de temps per a veure-ho tot.Però és interessant pel seu realisme i varietat, en uns casos, i per la creativitat, en altres.

  • Fantàstiques fotos! mooooolt maques.
    Felicitats a la Magda!
    I vosaltres a “lo tonto” feu fotos que s’inclourien dins aquests catàlegs.! :-)