silhouette_tpe
RSS Feed

Terratrèmol de 6.8 Richter el dissabte al vespre

Crec que no ha arribat a les portades dels diaris Europeus, però aquest dissabte dia 19 a les 21:02 hora local Taiwan ha patit en terratrèmol de magnitud 6.8 en l’escala de Richter. Podeu veure la notícia en català aquí

És de llarg el terratrèmol més important que ha patit en la meva vida. Em va enganxar tot sopant a Taichung amb gent que havia conegut al dinar de Nadal de la Casa de España en Taiwan. Va durar uns 20 segons i la veritat és que tot i estar a nivell de terra (als pisos alts la sensació és més forta) i rebre un impacte de nivell 4 a Taichung la sacsejada va ser important .

A Taiwan és el Central Weather Bureau (CWB) qui controla i informa sobre els terratrèmols, tifons i el temps en general. Aquí trobareu la informació detallada d’aquest terratrèmol.

report

IMAG0103

4 Comments

  Has tremolat molt? Les imatges espantan una mica ja aqui no es tremola mai o no es noten . Saps que el Barça ja te 6 Copes i el Madrid 2 “velas” , son les diferencies.

 • Hola Miquel,

  No, on jo estava no va ser tan fort com a les imatges. Per precaució si que ens vam aixecar de la taula (ja estavem a fora, al jardí) i ens vam allunyar no fos que caigués alguna cosa de la paret o el sostre de la casa.

  No va passar res :)

  Albert.

 • Carai, molt bons els efectes especials! ;)

  Això sí que és començar fort! Aquí només plou i no gaire fort, res comparable al terratrèmol 6.8!

  Escolta’m, que per cap d’any fem un sopar a casa meva, a Badalona, et guardem lloc? ;)

  Pensarem en tu, guapo!

 • Estaba en una boda de mi compañerode trabaja en Yi-Lan!
  Terrible!!!

  T^T ? Crying face