silhouette_tpe
RSS Feed

Vacancetes a Tailàndia

Tocava renovar el visat de l’Anna i per tant sortir de Taiwan. Després de demanar les vacances, evaluar on era millor fer el visat i on no havia de ploure gaire (a l’estiu és època de pluges a molts països del sud-est asiàtic), vam decidir anar cap a Tailàndia.

El viatge el vam preparar bàsicament el cap de setmana abans de marxar amb els consells d’amics tailandesos de l’Anna, de gent que ja hi havia estat i consultant sobretot TravelFish (una molt bona web per diversos països del sud-est asiàtic) i el Wikitravel.

Tailàndia és un país molt fàcil per viatjar i molt segur, amb el què podiem improvitzar sobre la marxa. A més a més, amb la recent crisi dels camises vermelles (Big Picture 1,2,3) a Bangkok no esperàvem topar amb gaires turistes.

4 hores de vol amb Air Asia i ja erem a Bangkok! Val a dir que des de Taipei és prou fàcil moure’s per Àsia.

Bangkok

A Bangkok ens esperaven la Huali i la Mo. La Huali és una ex-companya de classe de l’Anna a Taipei i la Mo és una amiga de la Huali. Van ser les nostres guies locals a Bangkok i gràcies a elles vam poder disfrutar molt de la ciutat.

Bangkok, amb uns 11 milions de persones és una de les grans “jungles de ciment” del sud-est asiàtic juntament amb Kuala Lumpur (Malàsia) i Jakarta (Indonèsia). Bangkok és amb diferència la més amigable d’aquestes ciutats.

Per netejar el centre de Bangkok i posar pau després dels camises vermelles es va engegar una campanya “Together we can”. La campanya ha continuat i es pot veure per tota la ciutat (i també a la resta del país).

El tema que més uneix als tailandesos és la família reial. Hi ha una autèntica veneració pel rei i la seva família amb fotografies per tot arreu. No es pot fer cap broma o ofensa al rei ja que pots acabar a la presó fàcilment.

Actualment hi ha molts rumors sobre el delicat estat de salut del rei. L’únic fill del rei no sembla tenir cap mena de suport popular i tots s’estimarien més que una de les filles fos la reina (tot i que això és impossible).

A Bangkok vam fer tot el que calia fer: renovar el visat, visitar temples, mercats nocturns i mercats flotants (Amphawa), Kaosan Road, fer un vestit a mida en un sastre indi, sortir una mica de festa i menjar pels descosits (hi ha un apartat sobre el menjar més endavant).

Aquí teniu un recull de fotos:

Si no veieu les fotos (passa amb l’Internet Explorer) podeu anar al Picasa

Ayutthaya

Vam agafar el tren per anar cap al nord fins a Ayutthaya (TravelFish) a veure temples i budes. Vam topar-nos amb una mena de festa major i ens hi vam apuntar.

Si no veieu les fotos (passa amb l’Internet Explorer) podeu anar al Picasa

Sukhothai

A mig camí de Chiang Mai (que no vam arribar-hi) hi ha Sukhothai. Més temples i més budes, però a Sukhothai estan en un parc tancat i sembla una mica Port Aventura en alguns moments.

Si no veieu les fotos (passa amb l’Internet Explorer) podeu anar al Picasa

Ko Maak

Després de Sukhothai voliem anar a la platja… però no sabiem on anar. Dubtàvem entre Ko Tao (amb bon temps garantit però ple de submarinistes i una mica massificat) o Ko Maak (una illa desconeguda i buida però on tindriem quasi segur pluja monzònica). Al final vam arriscar-nos a anar cap a Ko Maak.

Un autobús nocturn de 7 hores + un autobús de bon matí de 5 hores i ja erem a Trat per agafar el barco cap a Ko Maak. No teníem reserva però al mateix barco vam poder-ho resoldre ja que ens vam un americà que treballava a Holiday Beach Resort. De fet, al ser una illa poc turística i en temporada baixa (època de pluges) no hi havia gairebé ningú en tota l’illa! … buscàvem tranquil.litat i quasi que ens vam passar. Tota la població de Ko Maak (uns 450 habitants) es podria posar dins una avió tipus 747

Si no veieu les fotos (passa amb l’Internet Explorer) podeu anar al Picasa

Menjar

Un dels esports nacionals a Tailàndia és menjar. Bon menjar, barat i una mica picant! Les guies ens van portar a un parell de restaurants interessants aprop de Bangkok.

Si no veieu les fotos (passa amb l’Internet Explorer) podeu anar al Picasa

Transport

Per moure’ns amunt i avall vam agafar tota mena de transports. Aquí en teniu les fotos i alguns videos.

Si no veieu les fotos (passa amb l’Internet Explorer) podeu anar al Picasa

8 Comments

  Guapetons!! ja veig que, com sempre, us ho heu passat molt bé!!envejaaaaaaa

  Una cosa, les fotos no les puc veure…

  Petonets!

 • Sembla que l’Internet Explorer no acaba de funcionar bé per les fotos.
  Feu servir un altre navegador (els altres funcionen tots!) i també he posat uns links a les fotos al Picasa

 • Eiii!!! que grande el Baan Lotus!!! que grande!! i la iaia aquella psicòpata! jajaja…! Quines fotos! quins records! hi haurem de tornar tots 4 per acabar de veure el país!, no¿?.. Heu fet molt bé a no anar a Kho Tao! Té molt bona pinta Kho Mak!.. i que diver es anar en bici per Sukhothai.:-P
  si més endavant voleu anar al Vietnam, reserve-ho, pq potser hi ens apuntem, ja fa temps que l’empaito hehe.

  records
  titi’s

 • great pictures, so exotic and beautiful!! you’ve made me jealous :(

  :))

 • Collons, com ho feu per estar tot lo dia menjant i no fer panxa

  Felicitats Anna per el teu sant, encara que de S…………….

 • Albert! Puedo ver las fotos en picasa!

 • ole, ¿os encantó mi tierra? Q envidia! fuisteis muxos lugares donde yo mismo no los conozco. habeis de subir más fotos ¿no? quiero verlas. como me extraño mi tierra, gracías por vuetra visita! peton

 • Sakki, la próxima vez tú nos haces de guía ;)