silhouette_tpe
RSS Feed

Anem a la platja!

Primera sortida cap a la platja. Els caps de setmana ja comencem a tenir ganes de sortir de la ciutat i prendre una mica l’aire fresc de la muntanya o el mar. Així que vam anar a fer el “dominguero”.

Aprofitant que hi havia un festival de figures de sorra, vam anar a Fulong, una de les platges més a prop de Taipei, a una o dues hores en tren (depenent quin tren s’agafi!). Tot i que també volíem escapar del mal temps, no vam tenir tanta sort. La pluja i el vent no acompanyaven per banyar-se o estirar-se a la sorra.

El lloc no té cap més encant que la platja, que tot s’ha de dir, està just al costat d’una central nuclear. Per entrar-hi s’ha de pagar entrada, però són preus raonables. També es pot anar en canoa o llogar material per fer windsurf o surf.

El festival dura quasi un mes i s’hi poden veure figures de fins a dos metres d’alçada! Res a veure amb els que posen el plateret a la Barceloneta! N’hi ha de totes mides i estils, unes més professionals que altres i de temàtiques prou variades com estranyes. Fins i tot vam trobar una dedicada a Barcelona :)

Fent el turista

Fent el turista (2)

Barreja d’Avatar i el món Maya…
La casa Milà + Hello Kitty…
Avions de China Airlines i pits d’Avatar/Maya
Especialitat Taiwanesa, la bossa de plàstic per tapar tot el cos

A més també hi ha zones adaptades perquè els visitants, bàsicaments els nens, puguin posar en pràctica les seves habilitats, en anglès es diu DIY (Do it yourself). En alguns casos, els pares s’ho pasaven millor que els nens!

El poble és només un carrer que conecta l’estació de tren amb l’entrada de la platja i evidentment, hi ha paradetes per menjar! Els taiwanesos no poden passar sense menjar, així que allà on vagis hi haurà alguna cosa per picar i alguna especialitat de la localitat. A més, en cada estació de tren tenen la seva propia especialitat de “caixes de menjar”, que vindria a ser el nostre “tupper ware” però que el pots comprar a tot arreu per menys de dos euros! Evidentment vam acabar menjant l’especialitat local

I un cop dinats/berenats cap a Taipei de tornada

Comments are closed.