silhouette_tpe
RSS Feed

33

Doncs m’ha tocat celebrar els 33 anys a Taipei i ho he fet de manera doble

Tradicionalment, els xinesos no fan cap gran festa d’aniversari fins que tenen 60 anys. L’aniversari número 60 és considerat un punt molt important de la vida, de manera que sovint hi ha una celebració molt important. Després d’això, es celebra una festa cada deu anys (70, 80, etc.) fins que la persona mor. En general, com més gran és la persona, més gran és la festa.  Si esteu interessats en els detalls podeu llegir aquest article o aquest altre. (en anglès)

Sopar a la Shinyeh 101, al Taipei 101 clar

El mateix dia de l’aniversari  (3 de Juny), després de parlar amb els pares i la iaia per telèfon, vam anar a sopar al Shinyeh 101 … que està a la planta 85 de l’edifici més alt de la ciutat, el Taipei 101 (post anterior).  Bon menjar (especialitats Taiwaneses), una ampolla de vi català i bones vistes clar.

És l’àpat més car que hem fet a Taipei (comparable a un bon sopar a Barcelona), però es paga a gust.

Festa a casa

L’endemà, que era divendres, vam organitzar una festa a casa. No vam anunciar-la com una festa d’aniversari i molt pocs dels convidats ho sabien, era una sorpresa que guardavem per a la mateixa festa.

La idea era fer-la al terrat de l’edifici, però el temps no va acompanyar i la vam haver de fer dins de casa. Vam omplir la casa de gent (unes 20 persones), menjar (català, asiàtic i americà) i beguda (cervesa, sangria i algun altre licor)

Va ser una festa diferent, amb una barreja de nacionalitats i idiomes poc habituals en altres festes d’aniversari. Amb la gent que va poder venir a la festa es podia sentir parlar: xinès mandarí (i xinès d’estudiants), taiwanès, català, castellà, anglès, polonès, koreà i japonès.
Evidentment vam tenir pastis i brindis :)
I per acabar l’Stan va fer-li una joc a la Lei i es va quedar sense poder treure les mans de sota l’ampolla… i és que un no es pot fiar dels companys de feina ;)


A veure si la propera festa la podem fer al terrat! (abans de l’època de tifons)

8 Comments

  Nihao Anna! Thank you invited us such a nice party. we enjoied a lot .
  ?????! ???Spanish ?????? Please teach me how to cook it.
  ???????????????

 • Felicidades Albert!!!!!!!!!!!!!!
  Buon compleannno!!!!!!!!!!!

 • Estem molt contents de veure que heu pogut celebrar l’aniversari-33 d’una forma tan completa i amb molta companyia, malgrat estar molt lluny de casa.

  ABILI

 • Per molts anys Albert!!!!
  Per cert, el pollo KFC és la part de cuina americana??? ;)

 • Per molts anys

  Mireia, Anna i Enric

 • Moltes felicitats des de les espanyes!!!

  AP.

 • Felicitats tamago!
  Maca la barreja de gent.

 • FELIÇOS 33!!! Esteu molt guapos.

  Petonets.

  Lourdes