silhouette_tpe
RSS Feed

“Au revoir Taipei”

No no… no marxem de Taipei encara. “Au revoir Taipei” és només el títol d’una pel.lícula que vam veure fa un parell de setmanes.

portadaÉs una comèdia romàntica força entretinguda i sense pretensions de ser cap altre cosa. La novia d’un noi de Taipei marxa a viure a Paris i ell es queda a Taipei. Evidentment la relació es refreda i ella decideix deixar-ho estar. La cosa es complica quan ell, per aconseguir els diners del viatge a Paris per recuperar la xicota, ha de fer uns favors a un tiet seu relacionat amb les mafies locals.

L’acció està rodada a Taipei i fa gràcia veure a la pantalla gran el mercat nocturn de Shida (que tenim a 5 minuts de casa), els empleats del Family Mart amb la seva salutació mecànica, les estacions del MRT (metro a Taipei), la llibreria Eslite oberta 24 hores i algun parc.


La pel.lícula ha estat reconeguda com la millor pel.lícula asiàtica al festival de cinema de Berlin 2010.

premi

Si teniu ocasió de veure la “Au revoir Taipei” no us ho penseu dos cops!

0b6245007d

Alguns links de la pel.lícula:

3 Comments

    Jo crec que et mereixes el títol d’ambaixador cultural taiwanès.

  • Holes! Us deixo el meu primer comment…
    M’estic aficionant al blog. La veritat és que jo només coneixia Taiwan per les pelis de Tsai Ming-liang i Hou Hsiao Hsien… Vaja que la coneixia poc.
    Per cert aquesta peli que citeu, que m’atreviria a qualificar de simpàtica, va guanyar el primer premi al BAFF.

  • Merci pel primer comentari! :) i que no sigui l’últim! (L’Anna m ha dit que n’has deixat un al post d’ella parlant xinès). La peli esta guanyant molts premis per tot arreu … et pots fer fan seu al facebook i anar veient les evolucions.