silhouette_tpe
RSS Feed

Primera festa a casa

Feia dies que voliem organitzar una festa al pis, i a l’últim minut vam decidir organitzar-la el 10 d’abril.

Va ser una mena de “festa de prova” ja que en volem organitzar una de més gran al terrat de l’edifici d’aquí poc. Vam convidar gent de la meva feina, companys de classe de l’Anna i altra gent que hem anat coneixent aquests mesos.

DSC_0017

gent

IMG_2104

Està clar que calia fer la festa una mica hispànica (aquí és molt exòtic tot el tema espanyol), així que vam preparar una mica de pa amb tomàquet, truita de patates, Sangria i olives (d’importació, comprades a un dels Carrefours de Taipei). Els amics també van col.laborar amb birra, fruita i pastís.

menjar

Poc després d’acabar la festa ens vam adonar d’un error cultural relativament important. Encara que va ser per casualitat, vam organitzar la festa el dia 10 d’abril, quan feia 4 mesos exactes de la meva arribada a Taipei (com passa el temps!).
En la cultura xinesa el número “4” és el número de la mala sort ja que és el mateix so que “mort” (és el mateix so però un to diferent), i no és correcte celebrar res relacionat amb el número 4, fer regals on hi ha 4 elements, etc.

Per sort no vam promocionar la festa com una festa “dels 4 mesos” sinó que només ho vam comentar durant la festa.

Gràcies als que vau venir i ens veiem a la pròxima!

4 Comments

  Dear Albert,

  Thank you for your invitation~ This is a wonderful party~ : )

  See you next time~ ;-)

  Mingta

 • Molt bé. Sempre podeu montar un negoci paral.lel: promocionar el pa amb tomàquet amb denominació d’origen “Catalunya”.

 • Hello Albert,

  I enjoyed the party well though my son felt boring. It’s meant for adults, can’t blame him. I am looking forward to the roof-top on. Go for it!

  About no. 4, it’s not that bad. It even did not cross my mind.

  Cheers,

  Ling

 • Com , sempre , qui organita , neteja ja , ja ja , aqui totom esta esperant la festa de la Iaia , esperu que el volcan i sendres no entretinguin el viatge de tornada .