Cap a Gèorgia falta gent

Geòrgia es situa al mig d’Europa i Àsia. Per aquí han passat un munt de cultures que han deixat el seu rastre.

Es tracta d’un territori relativament petit amb gran diversitat de zones: la capital (Tbilisi), zones de muntanyes (Kazbegi, Mestia), zones de clima tropical (Batumi) i zones on un es pensa que és a Itàlia (Signagi).

Mapa Geòrgia

El meu viatge fins allà va ser una mica accidentat. D’entrada el billtet d’avió més barat feia escala a Tel Aviv. Moltes companyies aèries havien deixat de volar-hi la setmana anterior, tot i que la situació ja era normal quan vaig volar jo. El que jo no sabia es que fer escala a Tel Aviv es mala idea per tots els temes de seguretat. Recomenació: NO FEU MAI ESCALA A TEL AVIV.

La part positiva de l’aventura a l’aeroport va ser que vaig conèixer a la Sofio Chkheidze (georgiana afincada a Itàlia) i va ser la seva familia qui em va portar fins al hostel al centre de Tbilisi al aterrar.

Per acabar-ho de remantar, a les 10:30pm (30 minuts abans del nostre aterratge), tot Georgia es va quedar sense electricitat. Per sort l’aeroport i altres serveis bàsics estan preparats amb generadors propis. Feia dècades que no passava una cosa així i la situació es va allargar un parell d’hores.

Viatge i arribada a Tbilisi