Resum i comiat

Resum i comiat

maig 9, 2012  |  Resum  | 

Tot s’acaba, fins i tot aquest increïble viatge de tornada a casa tot xino xano. Tant pels que ens heu seguit des del primer dia com pels que us heu enganxat pel camí us hem preparat un breu resum i alguna sorpresa final. Esteu apunt per l’última entrada al blog? :)

Dia a dia

Vam sortir de Taipei el 3 d’octubre de 2011 i hem arribat a Barcelona el 5 de maig del 2012. 216 dies de viatge (7 mesos i 3 dies). Tot i que som els mateixos, alguna cosa deu haver canviat després de tants dies voltant pel món amb les motxilles. Hem intentat fer-nos una autofoto cada dia en el lloc o la situació més representatius del dia, o simplement quan ens recordàvem de fer la foto. Per no avorrir-vos us ho hem posat en un vídeo de 4 minuts i mig!

El mapa

Podeu fer zooms i buscar els posts de cada lloc i tot! :)

Les millors fotos

Hem fet un munt de fotos, costa saber-ne la xifra exacta pero n’hem publicat unes 3.000 (podeu veure tots els àlbums al Flickr) i n’hem fet cap a 12.000 (us les podem copiar si teniu interés :))

Resulta doncs difícil fer un recull de fotos però ho hem aconseguit! (al barco hem tingut temps per aquestes coses). Podeu veure un recull de 100 fotos o un de 300 fotos si teniu més temps i ganes.

ManMan en 100 fotos
Aquí teniu un resum de 100 (bé 119 de fet) de les millors fotos.

ManMan en 300 fotos
Si teniu més temps, aquí teniu 300 fotos (bé 297 de fet) que inclouen les 100 anteriors.

Altres reculls

El més important, la gent!
Els viatges serien molt avorrits sense trobar-se gent nova i tot sovint molt diferent a tu. Hem tingut la sort de combinar amics, amics d’amics, familiars, couchsurfing, guies de viatge molt bons i desconeguts amb els qui hem acabat fent amistat. Mil gràcies a tots i totes!

XML File doesn't exist

Pel què ens heu anat comentant, sembla que ha fet certa gràcia el tema dels salts, els pilars i el pulpito.. aquí teniu un recull de les fotos en aquests apartats.
Fent pilars

XML File doesn't exist

Saltant
XML File doesn't exist

Pulpito on tour
XML File doesn't exist

El Pulpito té un àlbum encara amb més fotos de viatges anteriors per Àsia i Europa.

Senyals ManMan
La idea de que cal anar a poc a poc (ManMan) sembla que té seguidors a tot el món

XML File doesn't exist

Comiat

216 dies han passat des de que vam deixar la nostra casa a Taipei fins que hem arribat a Barcelona. Hem deixat amics a Taiwan, n’hem retrobat durant el viatge i n’hem fet de nous, i finalment ens hem reunit de nou amb família i amics.

Aquest blog ens ha servit per estar en contacte (virtual) amb tots vosaltres i també com a diari de viatge que, segur d’aquí uns mesos o anys, ens semblarà tota una aventura. Esperem que també serveixi per animar a futurs viatgers o, senzillament, per fer passar una bona estona de lectura o mirant les fotografies.

A part de descobrir nous països, cultures i costums, una de les coses que més en ha agradat ha estat poder compartir experiències i conviure amb gent local. Això ha estat possible gràcies a tots aquells que ens han acollit a casa seva o han tingut una estona per estar amb nosaltres. Moltes gràcies a tots!

7 mesos, 20 països i moltes, moltes experiències (i fotos també!).
Ens agradaria dir que ja coneixem món i estem cansats de viatjar, però la veritat és que la llista de països per visitar s’ha fet encara més llarga i això ens ha donat més ànims per continuar voltant. Però no patiu, que no tornem a marxar (de moment ;)).

Gràcies per llegir-nos i seguir-nos el fil!
Pulpito, Anna i Albert


6 Comments


 1. Ei parelleta, un treball fantàstic!!!
  Hem gaudit del vostre meravellós viatge gràcies a les fantàstiques fotos…jeje.
  Benvinguts i fins aviat!!!!
  Clàudia i Eva

 2. Crec que heu creat un nou format de pilar a una cama

 3. Gracias por haber compartido con nosotros este viaje tan bonito :)

  Nos vemos…en los bares!

 4. Molt interessant. És una sort que, havent tornat amb vaixell, hagiu tingut temps i ganes de fer aquests resums. Això ens facilita molt el guardar un bon record del viatge virtual amb què us hem acompanyat durant el vostres 216 dies de recorregut. (Això a part del “fetataiwan).

 5. en el primer video, sempre sortiu L’albert a l’esquerra i l’anna a la dreta…, en garibé totes les fotos… Això si q és estar enganchada como una parrara…no estarieu realment enganchats, oi?…

  Gran tour!…

 6. Sencillament…Brutal!!
  Una currada el blog i el resum, genial!!

  Un petonàs