Hola, Barcelona!

Hola, Barcelona!

Ens ha portat dues setmanes creuar l’Atlàntic i recòrrer les costes hispàniques (5325 milles nàutiques o 9861 km) però finalment el 5 de Maig de 2012 de bon matí hem arribat a casa, a Barcelona.

Desprès d’una setmana a alta mar ja teníem ganes de tocar terra ferma, sobretot havent passat els últims dies una mica mogudets per l’onatge. Les parades als diferents ports espanyols ens han servit sobretot per recuperar vells costums i sabors. Euros, el diari del diumenge, una canya i un tallat eren paraules que ja trobàvem a faltar.

Com que tampoc hi ha gaire temps per fer un tursime exhaustiu durant les parades, nosaltres ens hem limitat a fer passejadetes pels centres històrics i menjar tapes. Tenerife, Càdiz, Gibraltar (que és com un Càdiz a l’anglesa), Cartagena i Palma de Mallorca, han estat els últims ports del viatge manman, amb una visita ràpida a l’Antònia i família a Palma :)

XML File doesn't exist

El Pulpito tampoc s’ha volgut perdre aquests últims dies i ha sortit a passejar.

XML File doesn't exist

Barcelona

I el dia 5 de Maig de 2012 de bon matí hem arribat a Barcelona.

L’Anna havia estat a Barcelona per últim cop a mitjans de Setembre del 2011 i l’Albert va fer-hi l´última visita al Novembre de 2010. Ja teniem ganes d’estar a terres catalanes!

Ens ha rebut a peu de terminal una comitiva paterna completa. Després de recollir la Mar (germana de l’Anna) i el Carles (marit) hem fet un dinar a la rambla del Poblenou

XML File doesn't exist

Ara toca aterrar de veritat i segur que això es complica més del que ens pensem començant per buscar feina i pis (sort que sembla que els lloguers han baixat!). Per ara cadascú a casa els pares respectius.

Encara farem un post resum abans de tancar el blog… pero deixeu-nos uns dies per acabar-ho d’ordenar tot una mica :)

Després dels 2 blogs (FetATaipei i ManMan) ja debeu saber-ho tot de nosaltres així que podem quedar i ens expliqueu què heu fet vosaltres tot aquest temps! Ens veiem aviat doncs!

Anna i Albert.


4 Comments


 1. ¡Felicitaciones Equipo! =) ¿Qué tal viajar entre olas? ¿Y la sensación de entrar a aguas hogareñas en vez de pisar tierra? ¡Espectacular seguro! Cuando leí esta última entrada, sentí mi corazón palpitar, imaginándome cómo lo estarán viviendo uds. Gracias por compartir con nosotros esta experiencia. Y… nos vemos, ¿dónde? =P

 2. Per fi heu arribat a casa després d’un gran viatge ple de sort i aventures.

  Benvinguts al nostre país petit CAT!!

  mama

 3. Esteu guapíssims a les fotos!! :)
  Veig que heu arribat bé, Benvinguts!

  Espero que ens veiem aviat! ;)

  Míriam

 4. Encara que ja us hem rebut i abraçat al peu del vaixell, volem deixar costància de la nostra alegria per la vostra arribada després de travessar mig món. Segur que les experiències acumulades us ajudaran a superar les dificultats que trobeu en aquesta nova etapa de la vida.